Om oss

Porzeczka2

Vår ekologiska gård ligger i den polska provinsen Pommern, i Czarna Dąbrówka kommun, vilket är ett område omfattat av EU:s Natura 2000 nätverk. Sedan 2012 har gården varit fokuserad på ekologisk odling av vinbär och vi har nått kunskap om plantering av hälsosamma och välsmakande naturliga frukter. Vi startade vår egen tillverkning av ekologiska sylt och siraper från våra egna bästa vinbär. Under 2019 har vi utökat vårt erbjudande med siraper, sylt och drycker baserade på andra naturliga frukter.
Med kvaliteten på våra produkter och deras naturliga ursprung vill vi uppmuntra konsumenterna att följa hälsosam livsstil och samverka med naturen. Vårt företag hänvisar till Kasjubiens och Pommerns färgrika kultur tack vare en rad unika ekologiska och traditionella produkter. Vi vill att mat av hög kvalitet ska finnas i alla hushåll.
Vårt sortiment hänvisar till traditionella kasjubiska recept. Det är hälsosamt och berikar våra dagliga måltider med vitaminer. Våra produkter har europeiska certifikat för ekologiska och traditionella matvaror. Deras smak blev uppskattad i Smaker av Pommern tävling och vi fick Bärnstens Lagerkrans utmärkelse för den bästa produkten av växtursprung i Pommern. Tävlingen kultiverar och skapar intresse för det kulinariska arvet i regionen. Vi erhöll även ett certifikat för det lokala varumärket Pommerns gröna hjärta.

Annature tillhandahåller också utbildning och konsulttjänster inom produktion, marknadsföring, annonsering, försäljning och analys av marknaden för ekologisk mat. Verksamheten riktar sig särskilt till ekologiska producenter och alla personer som är direkt kopplade till den ekologiska och traditionella jordbrukssektorn.

Certifikat på organiska livsmedelstillverkare:

PL-EKO-09/2300/21

Sylt

Smak av våra syltprodukter uppskattades i Smaker av Pommern tävling och vi fick Bärnstens Lagerkrans utmärkelse för den bästa produkten av växtursprung i Pommern. Tävlingen kultiverar och skapar intresse för det kulinariska arvet i regionen.

LUK_9302

 HALVSÖT SVARTVINBÄRSSYLT
Sylt består av 65%  svarta vinbär och 35%  socker. Alla som föredrar mat med lätt syrlig smak, vilket är ett resultat av innehåll av C-vitamin och rutin, ska tycka om denna blandning. Våra kunder älskar det som tillägg till frukost. Produkten är pastöriserad.

SÖT SVARTVINBÄRSSYLT
Sylt består av 50% svarta vinbär och 50%  socker. Denna produkt älskas särskilt av barn. Dessutom innehåller det alla hälsosamma vitaminer och mineraler som finns i svarta vinbär. Produkten är pastöriserad.

TORR SVARTVINBÄRSSYLT
Sylt består av 80%  svarta vinbär och endast 20% socker. Receptet uppfanns för människor som tycker om vinbärs smak precis som den är. Det är ett perfekt tillbehör till köttbiten och ostbrickan. Vissa kunder älskar det tillsammans med glass eller som en ingrediens i bakelser. Produkten är pastöriserad.

SVARTFLÄDERSYLT
100 g  flädersylt tilverkas av 135 g fläderblommor. Fläder innehåller betydande mängder av B-vitamin, C-vitamin samt mineraler som järn, kalium, kalcium, fosfor. Allt det behöver vi äta för att hålla oss friska.

BLÅBARSSYLT
100 g  blåbärssylt tillverkas av 135 g bär. Blåbärssylt bevarar förtrollande smak och doft som vilda blåbär har. Det innehåller också betydande mängder av K-vitamin.

JORDGUBBSSYLT
Sylt är gjord av berömda jordgubbar från Kasjubien. Förutom deras unika smak och arom som älskas av både barn och vuxna, så innehåller de stora mängder av C-vitamin och mineraler vilka krävs för att hålla oss friska.

APRIKOSSYLT
Förutom sin egna goda smak, så innehåller aprikossylt stora mängder av betakaroten, som i kroppen omvandlas till A-vitamin. Sylt blandad med mjölk blir en underbar dryck. Aprikossylt kan serveras som ett tillägg till rostat bröd, frallar, keso, yoghurt, gröt, puddingar, pannkakor, pajer, omeletter, glass. Det fungerar lika bra i alla slags bakverk.

KÖRSBÄRSSYLT
Vår körsbärssylt är helt naturlig och hälsosam. Vi lyckades bevara den goda smaken och alla unika egenskaper som förekommer i den ädla körsbärsfrukten tack vare ett gammaldags recept. Vi skapade en produkt med en riktig körsbärssmak och en naturlig delikat arom. När det gäller hälsoeffekter, underlättar körsbär att rensa kroppen på toxiner, sänka kolesterolnivåerna i blodet, förbättra aptiten och reglera matsmältningen.

HALLONSYLT
Hallonsylt är gjord av saftiga och aromatiska hallon. Det passar perfekt till efterätter, glass, kakor och smörgåsar. Syltet kan värmas upp och serveras med kex och fruktigt te. Det är också ett perfekt mellanmål att äta på kalla vinterkvällar. Hallonfrukter har antibakteriella egenskaper, de hjälper oss med att bli av med förkylningen. De är också kända för sin lugnande, smärtstillande och blodtrycksänkande effekt.

PLOMMONSYLT
Plommonsylt tillverkas i enlighet med ett gammaldags recept. 100 g produkt är gjord av 170g naturligt söta och aromatiska frukter. Sylt är ett perfekt tillägg till frukost och kan även användas som välsmakande ingrediens i olika slags bakelser. Plommon innehåller antioxidanter som motverkar fria radikalers skadliga effekter.

Safter, Siraper, Dricker

NATURLIG SÖT SVARTVINBÄRSSIRAP
Denna sirap produceras av  svarta vinbär och socker. Den smakar bra och doftar gott eftersom den inte är utspädd med vatten. 300 ml sirap är gjord av 1 kg svarta vinbär. Produkten är pastöriserad.

NATURLIG TORR SVARTVINBÄRSSIRAP
Denna torra sirap produceras av  svarta vinbär och socker. Den smakar bra och doftar gott eftersom den inte är utspädd med vatten. 300 ml sirap är gjord av 1 kg svarta vinbär. Produkten innehåller 80% naturlig svartvinbärssirap och endast 20% ekologiskt rörsocker. Produkten är pastöriserad.

NATURLIG SVARTFLÄDERBLOMMSLIXIR
Denna välsmakande elixir är gjord av fläderblommor, vatten, socker och naturlig citronsaft. Det är beredd på naturligt sätt utan konserveringsmedel. Fläderblommor används i folkmedicin. De har antivirala egenskaper, sänker feber och fungerar som smärtstillande medel.

NATURLIG HALLONSIRAP 
Dennanaturliga sirap är gjord av pressad juice. Lågt sockerinnehåll gör att produkten inte är för söt. Det är en utmärkt dryck som passar bra till efterätter och glass. För att uppnå den perfekta smaken, rekommenderar vi att späda ut 1 del sirap till 4 delar vatten.

Presentpaket

IMG_6140
porzeczkikanada700x700okolo
IMG_6146

Kontakta oss

Annature
ul. Feliksa Nowowiejskiego 5
80-274 Gdańsk
Polska
Tel.: +48 517717937
contact@annature.eu